Tomas van Ham

Ik ben Tomas, opgegroeid in Well, in het noorden van Limburg, tussen de maas en de Duitse grens. Na het VWO ben ik in 2013 begonnen met Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Na 8 gezellige jaren heb ik in januari 2022 mijn diploma gehaald. Hierna heb ik bij twee praktijken in het groene hart geholpen met een zwangerschapswaarneming. Het was voor mij altijd al de bedoeling om terug te komen richting het gezellige zuiden en daar heb ik bij De Herkauwerspraktijk de kans voor gekregen.

Ik zal me in de eerste periode voornamelijk bezig gaan houden met de individuele zieke dieren en de spoedvisites. Ik vind de afwisseling die dit met zich mee brengt erg leuk en ik haal er veel energie uit als de behandeling succesvol is geweest en de dieren weer gezond zijn.

Tot ziens op uw bedrijf!

Tomas van Ham

Dierenarts Melkvee