Herkauwers Academy

Sinds november 2022 heeft De Herkauwerspraktijk een studieclub opgericht voor jonge boeren, genaamd de ‘Herkauwers Academy’. Het doel is om lezingen en workshops te organiseren speciaal gericht op ‘jonge boeren’ die op de MAS of HAS zitten, al aan het werk zijn of thuis het melkveebedrijf willen overnemen/hebben overgenomen. We hebben een leuke, gemotiveerde groep jonge veehouders op deze manier bij elkaar gebracht die op deze manier gemakkelijk kennis en kunde kunnen delen.

Zoals het er nu uitziet bestaat de groep uit ruim 40 jonge boeren. We streven er naar om 3-4 bijeenkomsten per jaar te organiseren, hier zijn geen kosten aan verbonden. De bijeenkomsten zullen voornamelijk plaatsvinden in de avonduren, op de praktijk of in kleinere groepen op melkveebedrijven. Onderwerpen die naar voren zijn gekomen om bij volgende bijeenkomsten te gaan bespreken zijn o.a. klauwgezondheid, stalinnovaties en alternatieve geneeswijzen.

Ben of ken je iemand die geïnteresseerd is om ook deel te nemen deze studieclub? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar info@deherkauwerspraktijk.nl o.v.v. naam en bedrijfsadres gegevens. Mocht je een onderwerp hebben waar je graag meer over zou willen weten, ook dan horen wij het graag.